Sinjalizuesi i pushimeve Paketa Speciale

Share on Facebook 21 Share on Google+ 0 Pin on Pinterest 0 Share on Reddit 0 Share on StumbleUpon 0 Tweet about this on Twitter 4 Share on Tumblr

Paketë pushime jonë merret përfshijnë turne popullore dhe tërheqjet me banim në një nga vilat tona ose tendë kampe në një kupolë Yurt në xhungël. Villa banesë kërkon një minimum prej 2 njerëz për të marrë çmimi special. Camping opsion përfshin tendë dhe një krevat portativ të ushtrisë, duke fjetur qese dhe gjumi jastëk për çdo person në grup. Ju mund të shikoni Speciale duke klikuar në lidhjet më poshtë

Shiko të gjitha 2 netë, 3 Ditët Speciale

Shiko të gjitha 3 netë, 4 Ditët Speciale

Shiko të gjitha 4 netë, 5 Ditët Speciale

Shiko të gjitha 5 netë, 6 Ditët Speciale

Shiko të gjitha 6 netë, 7 Ditët Speciale

Krijo Own Paketa Custom juaj!

Dëshironi për të hartuar me porosi një paketë të gjithë-përfshirëse për pushimet tuaja?

Vetëm telefononi ose na dërgoni email dhe na tregoni se çfarë turne dhe tërheqjet jeni të interesuar në marrjen e duke qëndruar në Osa Mountain Village Resort. Ne do të punojmë deri një çmim të zbritur që përfshin banim tuaja, turne, ushqim dhe transport për jashtë pronës tërheqjet në qoftë se ju jeni të udhëtojnë pa një makinë. Vetëm na dërgoni email duke përdorur formularin e kontaktit më poshtë dhe ne do të përgjigjet përsëri shpejt. Disa kufizime dhe minimume të zbatohet.

Ju lutemi të përfshijnë ...
tuaj Emri, email dhe numrin e telefonit
datat ju dëshironi të qëndroni në një vilë apo kamp (ju lutem specifikoni vilë apo tendë kampe)
turne dhe tërheqjet ju duan të marrin
Numri i rritur dhe fëmijëve në grupin
Numri i breakfasts, dreka dhe darka doni të përfshira në pako
do të keni 4 x 4 transport?

Emri juaj (required)

Email juaj (required)

Numri juaj i telefonit

Datat e kërkuar

Tours & Argetime te kerkuar

Numri i të Rriturve dhe Fëmijëve

Ju do të keni një 4 x 4 Automjeteve?

Mesazh ose Kërkesë Tjetër

Input ky tekst: Për të përdorur CAPTCHA, ju duhet Really Simple CAPTCHA plugin të instaluar.

Share on Facebook 21 Share on Google+ 0 Pin on Pinterest 0 Share on Reddit 0 Share on StumbleUpon 0 Tweet about this on Twitter 4 Share on Tumblr
Wp Plugin Si Button nga WordPress Templates falas