Одберете Страна

Светска класа една песна планински велосипедизам во Коста Рика

Боб Свансон е во велосипедизам за многу години и е изградба на првата светска класа една песна планински велосипедизам во Коста Рика. Всушност, во едно време работел со Ленс Армстронг, но неговата страст секогаш е во планински велосипедизам. Во 2010 година тој беше воведен за да ...
Супермен возење е на брзање Совршен Адреналинот

Супермен возење е на брзање Совршен Адреналинот

1-ви септември одбележа официјалното големото отворање на Супермен возење во Osa Mountain Village Resort & Еко авантура парк. Официјално наречен надчовек Де Оса надчовекот возење е совршена наплив на адреналин за возбуда азил во потрага по нови искуства. По ...

Osa Mountain Village одржлив одморалиште заедница

Што е одржлив развој Osa Mountain Village? Osa Mountain Village е одржливиот развој со уникатен концепт за кои живеат во рајот. Тоа е ремек-планирани намерни заедница која на површината изгледаат на прв поглед да изгледа малку ...

Osa Mountain Village добива својот систем во прв план Aquaponics

Aquaponics ... најновите бес во производството на храна Најди повеќе фотографии како оваа на aquaponic градинарство aquaponics е најновата бес во производството на храна преземањето на концептот на хидропоника еден чекор понатаму, преку создавање на затворена контура систем кој не бара хемиски ...

Паметни Пермакултура Дизајн & Оф Мрежа Живо

Паметни Пермакултура Дизајн е клучен фактор за Оф Мрежа Дневна Со цел да стане заедница живеат од мрежа целосно на сопствените ресурси, Osa Mountain Village има вградени паметни принципи пермакултурата дизајн во план на заедницата. Слушнете ја Џим Гејл, ...